Open Dagen 2020

Vooraf tickets bestellen voor de Open Dagen 2020!

In voorgaande jaren hielden wij zes open dagen in de zomervakantie, de open dagen voor 2020 stonden al in de planning maar zijn door de corona pandemie helaas geannuleerd. Omdat de vraag naar een uitje met de (klein)kinderen toch groot blijkt te zijn hebben we besloten de dagen wel plaats te laten vinden maar gaan dit op een andere / nieuwe manier doen.

Het in stand houden van Kleindierpark was mede afhankelijk van de open dagen de afgelopen twee jaar. Het zorgt ervoor dat wij een heel klein deel van de kosten kunnen dekken. De inkomsten kwamen vooral uit verkoop van koffie, thee, fris, ijsjes en merchandise vanuit het koffiehuisje bij het terras.

Omdat we in 2020 slechts een beperkt aantal bezoekers kunnen ontvangen zijn we genoodzaakt entree te vragen zodat we Kleindierpark in stand kunnen houden. De entree voor een volwassen persoon is 5 euro en voor kinderen 3 euro.

Er zijn een paar zaken die anders zullen zijn dan voorgaande jaren:

  • Het terras heeft een beperkt aantal zit plaatsen.
  • Het koffiehuisje is gewoon open maar het assortiment versnaperingen zal beperkter zijn dan voorgaande jaren.
  • De route in de tuin is eenrichting

Na het bestellen van je tickets krijg je binnen 24 uur van ons twee e-mails waarvan één van deze mails tevens je toegangsbewijs is voor Kleindierpark.

Extra bezigheden

Op 1 augustus 2020 is onze insecten man Richard is aanwezig, voorgaande jaren trof je hem op de knuffeldagen met miljoenpoten en slakken. Op 1 augustus vind je hem met kakkerlakken, miljoenpoten, wandelende bladeren en meer…

Tickets bestellen

De data voor de 2e en 3e open dag van Kleindierpark zijn bekend, deze zullen op zaterdag 1 en zaterdag 8 augustus worden gehouden.

Extra open dagen zullen worden gepland zodra een al geplande open dag zo goed als vol is.

Aangekochte tickets kunnen niet worden geannuleerd of ingeruild voor een ander tijdstip en/of andere datum.