Erkend Leerbedrijf

Kleindierpark het Hertenkamp is een door S-BB erkend leerbedrijf. Dit betekend dat Kleindierpark het Hertenkamp naast stage plaatsen voor het VMBO ook stage plaatsen kan bieden aan MBO leerlingen.

Wij zijn erkend leerbedrijf voor de niveau’s 1 t/m 4 gericht op toekomstige dierverzorgers & managers. Daarnaast kunnen ook paraveterinair studenten in de leerjaren 1 t/m 3 bij ons terecht.

Dus volg jij een opleiding richting dierverzorging en zoek je een stage plaats? Neem dan contact op met ons!

Stagiare M/V

Jaarlijks zoeken tientallen jongeren een stage plaats, Kleindierpark het Hertenkamp biedt een beperkt aantal stage plaatsen voor VMBO-TL en MBO leerlingen.

Werkzaamheden

De werkzaamheden zijn divers, zo kom je in aanraking met diverse dieren, o.a. capibara’s, otters en stinkdieren. Maar ook stokstaarten en herten. Je werkzaamheden zullen bestaan uit:

– Het schoonmaken van binnen en buiten verblijven
– Het onderhouden van verblijven
– Assisteren bij de bouw van nieuwe verblijven
– Onderhoud van groen
– Schoonhouden van het park
– Voeren van de dieren
– en alle overige werkzaamheden

Begeleiding

Je zal ingewerkt worden door een ervaren dierverzorger. Als je bent ingewerkt en je voert je werkzaamheden goed uit dan kun je daarna ook zelfstandig aan de slag.

Wat vragen wij?

– Leeftijd minimaal 12 jaar (VMBO) en minimaal 16 jaar (MBO)
– Affectie met dieren en groen
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Goede omgang met mens en dier

Wat bieden wij?

– Werken met exotische (zoog)dieren
– Een leuke en gezellige stageplek
– Koffie en thee

Solliciteren?

Wil jij stage lopen bij Kleindierpark het Hertenkamp, stuur je sollicitatiebrief naar wij nemen naar aanleiding van je brief altijd contact met je op, ook als we geen plaats hebben.

Dagje meelopen?

Naar aanleiding van je sollicitatie is het mogelijk dat we je uitnodigen om eerst een dagje mee te draaien bij Kleindierpark het Hertenkamp.