Kleindierpark Open Dag 16 augustus 2020

Datum evenement:

16 augustus 2020

Locatie evenement:

Kleindierpark

Kleindierpark Open Dag 16 augustus 2020

Kleindierpark is op dit moment nog een privé dierentuin van 1600 m2 rondom ons huis, in onze tuin vind je een diversiteit aan eekhoorns, capibara’s, stekelvarkens, stinkdieren en meer. Wij stellen onze tuin zes dagen per jaar open voor publiek.

Helaas gooit in 2020 de corona pandemie roet in het eten en zijn we genoodzaakt voor een andere opzet te kiezen omdat wij anders door de drukte de 1,5 meter afstand niet kunnen waarborgen. En in tegenstelling tot voorgaande jaren vragen wij een kleine vergoeding als entree om Kleindierpark in stand te kunnen houden.

U reserveert vooraf uw tickets met een aanvangstijd, wij verzoeken u om op deze aanvangstijd aanwezig te zijn. De route door de tuin is momenteel ingericht als eenrichtingsverkeer. Het koffie huisje in het midden van de tuin is open, hier kunt u fris, koffie/thee, ijs en merchandise (knuffeltjes etc) kopen (pinnen is hier mogelijk). Helaas is er dit jaar geen terras waar u even rustig kan zitten.Daarnaast kunt u gebruik maken van de voederautomaten (inworp 0,50 eurocent muntjes).

LET OP: kinderen tot en met twee jaar hebben vrij entree, op de laatste regel kunt u aangeven hoeveel tickets u hiervoor wenst.

Zijn er op een bepaalde tijd onvoldoende tickets beschikbaar kies dan voor een andere tijd. Vol is echt vol.

U krijgt tickets per e-mail toegezonden, print deze uit of toon ze op uw telefoon.

Sorry, this event is expired and no longer available.
  • Kleindierpark
  • Lindenlaan 13
  • Bellingwolde
  • Groningen
  • 9695GP